A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Питання життєдіяльності громади розглядалися на пленарному засіданні

Дата: 27.04.2017 15:57
Кількість переглядів: 843

Фото без опису    27 квітня 2017 року в залі засідань районної ради відбулася восьма сесія восьмого скликання Коропської селищної ради. На початку пленарного засідання депутати  затвердили порядок денний і перейшли до розгляду проектів рішень.

   Про звіт про витрачання коштів резервного фонду селищного бюджету у першому кварталі 2017 року,  про внесення змін до рішення селищної ради від 06.01.2017 року № 20 «Про селищний бюджет на 2017 рік» в редакції рішення селищної ради від 03.03.2017 року № 130 та   про виділення асигнувань за рахунок вільного залишку бюджетних коштів селищного бюджету присутніх проінформувала  в.о. начальника фінансового управління Пуліна Світлана Іванівна.

    На розгляд пленарного засідання виносилось ряд питань стосовно комунальної власності селищної ради про які розповіла начальник відділу комунального майна, житлово-комунального господарства,  архітектури та містобудування селищної ради Свердлова Тетяна Олександрівна. Зокрема питання про  передачу на балансовий облік відділу освіти Коропської селищної ради нежитлової будівлі комунальної власності Коропської селищної ради, про клопотання щодо безоплатної передачі об»єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Коропського району до комунальної власності Коропської селищної ради, про надання згоди на прийняття та безоплатне прийняття нерухомого майна від фермерського господарства «ВОК» до комунальної власності Коропської селищної ради.

Фото без опису

  На питання про членство в громадській організації «Виконавча дирекція Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад» та  внесення змін до рішення четвертої сесії восьмого скликання Коропської селищної ради від 31.01.2016 року № 85 «Про затвердження  Програми   участі  Коропської селищної ради в добровільних об»єднаннях (асоціаціях) на 2017 рік роз’яснення надав селищний голова Віктор Журавель.

Фото без опису

  Начальник відділу управління персоналом селищної ради Лариса Ващенко висвітлила питання про затвердження структури та загальної чисельності апарату Коропської селищної ради та її структурних підрозділів.    

    Піднімалося питання щодо турботи  про здоров’я дітей, яке  є одним з основних показників ставлення держави до проблем підростаючого покоління. З урахуванням складної та небезпечної ситуації, що склалася на сході країни у зв’язку з проведенням антитерористичної операції, прогнозованим є розширення переліку категорій дітей та, відповідно, зростання потреби у бюджетному оздоровленні. Виникла нагальна  потреба в  організації виховного процесу та дозвілля в закладах відпочинку. З метою вдосконалення роботи в цьому напрямі необхідно забезпечити дитячі заклади  відпочинку сучасною методикою проведення змістовного дозвілля, вжити заходів щодо поліпшення виховної, культурно-масової та фізкультурно-спортивної роботи з дітьми під час літніх канікул. Зважаючи на ряд негативних явищ у підлітковому та молодіжному середовищі, особливістю відпочинку та оздоровлення молоді має стати формування навичок здорового способу життя, - доповів начальник відділу освіти селищної ради Олег Курбанов.

Фото без опису

    Заступник селищного голови Олег Мельоха звернув увагу присутніх на рішення «Про внесення змін у рішення сьомої сесії восьмого скликання № 237 від 29.03.2017 р. «Про Програму сприяння розвитку комунальних підприємств Коропської селищної ради «Благоустрій» та «Вода» на 2017 рік», у зв’язку із зміною керівництва КП «Вода»

    Про питаннях  надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка надається в постійне користування та надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність доповідала головний спеціаліст земельного відділу селищної ради Лариса Дорошенко.

Фото без опису

  У питанні «Різне»,  рішення по якому не приймаються, на сесії з проблемами старостинських округів поділилися депутати Андрій Куліш, Олександр Халецький  та  в.о. старости Краснопільського старостинського округу Василь Павлюк.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь